torsdag 28. mai 2009

Tosidig skjørt

kveld har jeg sydd dette smarte skjørtet på en syalong på sykroken. Den ene siden er lys lilla med sommerfugler fra http://www.fabricshack.com/, og den andre siden er billigbillig stoff fra jysk. Mønsteret er herfra.



I

tirsdag 26. mai 2009

Matchende sommerklær

Det er ikke så vanlig å finne kjøpeklær som matcher til jente og gutt, så da er det kjekt å sy litt ;) Settene er helt like, bortsett fra farge og str (128 og 104). Stoffene er fra S&S, mønster er et modifisert ottobre mønster (t-skjorta) og buksegrunnmønster fra et-eller-annet-sted.....

Guttesettet er brukt en dag, derav krøllene...

onsdag 20. mai 2009

Basargaver

Kusina mi har tigget gaver til en basar, så da ble det to skjørt (str 1 og 2 år) og to trekantpunger. Stoffene er fra jysk+ et gammelt laken og en gardinrest. Ribb fra S&S.



tirsdag 19. mai 2009

Det første plagget til mannen i huset

Mannen min er glad i å gå i joggebukser, og glad i gå med bare legger, så da kombinerte jeg det og lagde en piratbukse i isoli (joggestoff). Mønsteret er eget.

Jeg hadde ikke nok stoff i en farge, derfor ble det et ben i hver farge. Men det funka jo greitt nok.


mandag 18. mai 2009

Ny selefant


I dag ble jeg ferdig med den selefant-buksa i str. 98. Alt stoffet er fra S&S, mønster fra Günther. Nå har jeg faktisk ingen flere bestillinger på lista mi (bortsett fra et par basar-gevinster), så nå skal jeg sy til oss i familien framover:) Det første jeg skal i gang med er en piratbukse til Gubben i huset, han har aldri fått noe hjemmesydd før, stakkars...

onsdag 13. mai 2009

Snøggel

Denne posen ble til under en syalong på sykroken i går kveld. Den matcher det jeg har sydd til Arwens lille Lucas før.





Ser du den lille ekstra detaljen?



søndag 10. mai 2009

Søskenklær

Disse klærne reiser til to søstre på to og fem (sånn ca..) på Fauske :) Selebuksa er sydd i babycord med mønster fra Gynther, og de andre er mer eller mindre mønster fra blødt Børnetøy. Stoffene er jesey og velour.